Nu kan du få riktiga kompositfönster och vad som särskiljer oss

Hur väl har du isolerat ditt hem? Den här frågeställningen är sannerligen relevant när det kommer till att välja kompositfönster. Kompositfönster går idag att köpa som både 2 glas- eller som 3 glasfönster. 2 glasfönster som tillverkas nuförtiden isolerar så bra att distinktionen i värmeutsläpp är minsta möjliga. Handlar det däremot om oväsen och ljudisolering är 3 glasfönster ett rekommenderat val.

Funderingen på att byta fönster uppstår ofta under vinterhalvåret då energiräkningen rusar iväg. Plastfönster kommer med ett lågt U-värde vilket innebär att värmeutsläppet från den här typen av fönster inte är så stor. Tack vare detta behöver du inte oroa dig för att det ska uppstå kallras, fönster med drag eller en omöjlig energiräkning.

Att välja plastfönster istället för några andra val har självklart även att göra med det närmast obefintliga underhåll som plastfönstren kräver. Våra plastfönster är nästintill helt fria från underhåll. Eftersom färgen finns i materialet behöver man, som fallet är med träfönster inte måla för att fönstren ska hålla sig fräscha vart tredje år. Våra plastfönster kommer att ha samma lyster om 20 år som de kommer med när du installerar din plastfönster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>